Praktisk PropTech tilbyr en rekke foredrag og presentasjoner, skreddersydd for å inspirere og informere. Vi har ferdige presentasjoner, kan opptre som konferansier eller arrangere interne workshops.

BYGGLARM 2023 - keynote presentation.

Ferdige Presentasjoner

Med Martin McGloin og Tommy Hagenes i spissen, bringer vi en unik kombinasjon av nysgjerrighet, energi og et glimt i øyet til våre foredrag. Vi tilbyr presentasjoner som:

 • Eiendomsteknologi - fra “hippe forkortelser” til folkekjær hverdagsteknologi
  Bruker utdrag fra våre 100+ episoder for å fortelle historien om hvordan PropTech allerede endrer måten vi designer, bygger og drifter bygg.
 • Digital Transformasjon
  Fokus på menneskene bak teknologien og hvordan organisasjoner kan tilpasse seg raskt skiftende teknologiske landskap.
 • Praktisk KI/AI - Generativ AI for Alle 🤖 Utforsker hvordan generativ AI kan være en game changer for en bransje som historisk sett har ligget teknologisk bak. Presentasjonen fokuserer på tilgjengeliggjøring av AI-teknologier og deres potensial til å transformere bygge- og eiendomsbransjen. Her sitter alle igjen med noe praktisk og matnyttig uansett tidligere erfaringer!

Pris: fra 50 000 NOK + MVA

Kundeanmeldelser

"Inspirerende og innsiktsfullt! Presentasjonen ga oss mange nye ideer."
- Kunde A
PropTech Summit 2023

Konferansier

Tommy og Martin kan også opptre som konferansier på ditt arrangement. Med bakgrunn fra byggautomatisering og IoT, samt erfaring som programleder for flere store konferanser, sørger vi for at ditt arrangement går knirkefritt. Våre tjenester inkluderer:

 • Promotering og programutforming
 • Vertskap for sesjoner
 • Fasilitering av Q&A-sesjoner og paneldiskusjoner
 • Live innspilling fra scenen #firesidechat

Pris: fra 100 000 NOK + MVA

Kundeanmeldelser

"Med Tommy og Martin i kulissene, på scenen og ikke minst i planleggingsfasen får du med deg engasjement, kompetanse og et smittende humør som det oser kvalitet av!"
- Mats Celius Oshaug - FDVkongressen 2024
FDVkongressen 2024

Interne Workshops

For selskaper som ønsker å kick-starte sin digitale transformasjon, tilbyr vi skreddersydde workshops. Martin, med sin bakgrunn fra FinTech og Airthings, og Tommy, med sin ekspertise innen PropTech og sensorteknologi, bringer en unik innsikt til bordet. Innholdet inkluderer:

 • Keynote foredrag
 • Interaktive arbeidsmøter
 • Oppsummering og oppfølgingsplaner

Pris: fra 50 000 NOK + MVA (inkluderer forberedelser, workshop og oppfølgingsarbeid)

Kundeanmeldelser

"Workshoppen var akkurat det vi trengte for å komme i gang med vår digitale strategi."
- Kunde C
FDVkongressen 2024

Om Martin og Tommy


Tommy Hagenes
Tommy har jobbet med byggautomatisering i 12 år, med erfaring fra tekniker til avdelingsleder. Han er en drivkraft bak Proptech Bergen, en levende co-work lab med over 10 000 sensorer. Tommy har hjulpet over 200+ bygninger med å bli smartere til en lav pris, og har som mål å digitalisere 1000+ bygg. Hans lidenskap for PropTech og sensorteknologi gir en unik innsikt i bransjen.

Martin McGloin
Martin er en erfaren produktleder med over åtte års erfaring i å utvikle og skalere globale produkter. Med en bakgrunn fra filosofi ved Cambridge og softwareutvikling, har Martin funnet sin lidenskap i produktledelse og eiendom. Som Chief Product Officer hos Energy Control og "Airfluenser" hos Lindab, leder han produktstrategier og innovasjon innen PropTech. Hans tid som Head of Product hos Airthings for Business var preget av å utvikle en ledende IoT-løsninger for innendørs luftkvalitet. Han er anerkjent på "Forbes 30 Under 30", men det var noen grå hår siden.

Kontakt Oss

Er du interessert i å lære mer om våre foredrag, konferansier- eller workshopstjenester? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kontakt oss eller skriv til oss på LinkedIn!


Episode 100 - Live innspilling fra scenen!

Eksempler fra Tidligere Konferanser

Vi har deltatt på en rekke konferanser og summits. Her er noen høydepunkter:

 • BYGGLARM 2023
 • PropTech Summit 2023: “Retrofit BONANZA”
 • Air Summit 2022
 • NemiTek VVS-dagene 2022
 • NKF: Jobb Smartere 2020 & 2021
 • FDVkongressen 2024
 • Solstrandkonferansen 2024

Vi ser frem til å bidra til din suksess!

PropTech Summit 2024

Praktisk PropTech
PraktiskPropTech.no

AirSummit 2022 - live innspilling med Aksel Lund Svindal og Tone Tellevik Dahl.