🎙️ I denne spennende episoden av vår podcast dykker vi ned i en verden av sensorer og skjulte problemer i bygninger med teamet fra TEK-Zence! Vi utforsker hvordan deres innovative teknologi hjelper både private og bedrifter med å avdekke utfordringer man ikke vet man har før det er for sent.

👥 Møt våre gjester:

  • Thomas Vogt, en erfaren takstmann med øye for detaljer innen bygg.
  • Thomas Andreassen, med ekspertise i hvordan sensor-teknologi kan avsløre bygningens hemmeligheter.

🌡️💧 Vi diskuterer TEK-Zence's forskjellige sensorer og hva de måler - fra vann og relativ fukt til temperatur og kondens. Lær om hvordan disse verktøyene kan gi uvurderlig innsikt i en bygnings tilstand og helse over tid.

📊 Hvem kan ha nytte av TEK-Zence? Vi utforsker selskapets kundebase, fra private huseiere til store næringsbygg, og diskuterer hvordan deres teknologi passer inn i forskjellige behov.

🛠️ "Trend is your friend" - bli med oss når vi nerder ut i teknologien bak sensorer! Hvordan fungerer de, og hvordan henter TEK-Zence ut og bruker dataene til å hjelpe kundene sine?

🚀 Få også innsikt i TEK-Zence's visjon for fremtiden. Hva kan vi forvente av ny teknologi og nye sensorer i årene som kommer?

🧭 Hvor er de på vei? Hør våre gjesters tanker om hvor TEK-Zence vil være om 5 år og hvordan de planlegger å fortsette å innovere og tilby verdi til sine kunder.

Dette og mye mer i en fullpakket episode du ikke vil gå glipp av! 🎧✨

🔗Linker:

Thomas Vogt sin Linkedin

Thomas Andreassen sin Linkedin

TEK-Zence sin hjemmeside

Proptech Dugnaden med TEK-Zence i aksjon