Hei!

Takk for at du deltok i Praktisk PropTech podcast-episoden! Vi har laget en enkel trinn-for-trinn-guide for hvordan du kan dele episoden på LinkedIn for å hjelpe deg med å spre ordet til ditt nettverk. Å dele episoden med dine kontakter er en flott måte å vise frem din ekspertise og styrke vårt felles mål om å fremme eiendomsteknologi.

Her er en enkel trinn-for-trinn-guide:

Trinn 1: Last ned promo-bildet som vi har laget spesielt for din episode. Se eposten din!

Trinn 2: Logg inn på LinkedIn-kontoen din og klikk på "Start a post" øverst på LinkedIn-feeden.

Trinn 3: Skriv en personlig melding om din opplevelse av å være gjest i Praktisk PropTech og inkluder noen tanker eller innsikt du vil dele med nettverket ditt. For å øke rekkevidden av innlegget ditt, prøv å inkludere en interessant historie, stille et spørsmål eller utfordre leserne til å tenke. Deling fra en personlig konto har ofte bedre effekt enn fra en bedriftskonto.

Her er et eksempel på en post fra en fiktiv episode som du kan bruke deler av hvis du vil:

💡
For en inspirerende samtale! 🎧🌇

Nylig var jeg gjest på Praktisk PropTech podcast, hvor vi utforsket bærekraftig byutvikling og teknologiens rolle i å forme fremtidens byer 🌱🏙️. Det var en fantastisk opplevelse å dele mine tanker og innsikt om bærekraft og Proptech med Martin McGloin og Tommy Hagenes. Samtalen var både lærerik og engasjerende, og jeg fikk nyttige perspektiver fra ekspertene selv.

Et av høydepunktene fra episoden var da vi diskuterte hvordan IoT-sensorer kan bidra til smartere energistyring i bygninger 🏢⚡. Jeg tror dette er viktig fordi det gir oss muligheten til å redusere energiforbruket og samtidig forbedre inneklimaet for beboere og ansatte 🌡️🍃.

Hva tenker dere om bærekraftig byutvikling og Proptech? Er det noen erfaringer dere vil dele om hvordan dere har implementert dette i deres egne prosjekter eller arbeidsliv? 💡🔧

Hør episoden her:
🎙️ Nettside - [lenke til nettsiden]
🎙️ Spotify - [lenke til Spotify-episoden]
🎙️ Apple Podcast - [lenke til Apple Podcast-episoden]

#proptech #eiendomsteknologi #bærekraftigbyutvikling #podcast 🚀

Trinn 4: Tagg @Martin McGloin, @Tommy Hagenes og @Praktisk PropTech i innlegget slik at vi kan kommentere og like umiddelbart. Du kan tagge oss ved å skrive @ etterfulgt av våre navn og velge oss fra rullegardinmenyen som dukker opp.

Trinn 5: Legg til promo-bildet ved å klikke på kameraikonet og velge bildet fra datamaskinen eller enheten din.

Trinn 6: Kopier og lim inn lenkene til episoden fra ulike plattformer:

Trinn 7: Klikk på "Post" for å dele innlegget med ditt nettverk på LinkedIn.

Tusen takk for at du bidrar til å spre kunnskap om eiendomsteknologi og inspirere andre i bransjen! Hvis du har noen spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å kontakte oss.

Med vennlig hilsen,
Martin og Tommy

3 x inspirasjon fra tidligere gjester